traktát_baboletný trochu podmračený)))

…a tak tento týždeň som ľutovala, že som nešla na jeden koncert (lebo keď už tak dve akcie jeden večer:)… interpret mi nebol až tak blízky, ale koncert bol asi fakt dobrý… a tak som nešla na jednu výstavu, ktorá ešte potrvá dva týždne… a to zas jednoducho preto, lebo som potrebovala byť po celom dni za PC na „čerstvom vzduchu“…. nehovorím teraz o lese, len o pobyte mimo interiéru… mimo budov… ideálne by bolo priam v prírode… verím, že cez víkend sa to podarí…  aj keď neviem, či to bude konečne to pravé babie leto:)

…a tak v posledných dňoch sa dostávam do nejakého časového posunu…. miestami mám pocit, že je o hodinu viac… a potom o hodinu menej… také zvláštne rozkolísanie… akoby nejaké čidlo vo mne sa už prelaďovalo na časový posun „do normálu“… ten však nastane až budúci víkend…

… a tak tento týždeň odišli do československého herecko-filmového neba dve dámy… zrejme len zváštnou zhodou okolností menovkyne: Soňa Šimková a Věra Plívová-Šimková… aj keď jej filmy som videla najmä v detstve… Krakonoša a lyžníkov … s Heřmánkom v roli Krakonoša .. poznám naspamäť:))… ďakujeme!!!

… a naša hudobná redaktorka vyberá:

Pán hor 
Omamná kvetina pravdy 
Na konci s dechem 

… a tak som dnes videla jednu výstavu v Českom dome (Petr Stranický – foto v ilustrácii blogu)… sklo… kov… zdanlivá pevnosť skla… jeho tekutosť… a do toho svetlo, ktoré pomaly mizne…aspoň živý lúč laserový…večný?…prechádzajúci vodou – hry so živlami…

… a tak sa s vami dnes lúčim s prianím príjemného babieho leta… v prírode exteriéru či v interiéri galérie… vlastnej duše:))

vždy vaša Sally_Lu*

p.s. 1 – a v Ba práve ide (okrem iných výstav) Design week
p.s.2 – a 17.X. bol na obed spln… kto chcel chudnúť mal si dopriať malý obed…:))
p.s.3- a lunárny kalendár odkazuje: navarte si šípkový čaj!:))

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *